Oud ansicht Leuvehaven

van Frans Blok

Oud ansicht Leuvehaven van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 837200

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
209 188 gratis verzending!

Omschrijving

De Leuvehaven, gegraven rond het jaar 1600, is een van de oudste havens van Rotterdam. Eeuwenlang was dit gebied een knooppunt van handel, scheepvaart en bedrijvigheid. De laatste decennia is de Leuvehaven vooral in gebruik als museumhaven voor het Maritiem Museum.

Deze "oude" ansichtkaart is gebaseerd op een recente foto die kunstmatig is verouderd in een badje van Photoshop. De historische schepen en kranen roepen de sfeer op van voorbije eeuwen. Het Port Pavillion, het Maritiem Museum en de moderne hoogbouw van de binnenstad vormen daarmee een mooi contrast.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken