Oud ansicht Leuvehaven

- Werkcode: 837 200

Frans Blok over Oud ansicht Leuvehaven

De Leuvehaven, gegraven rond het jaar 1600, is een van de oudste havens van Rotterdam. Eeuwenlang was dit gebied een knooppunt van handel, scheepvaart en bedrijvigheid. De laatste decennia is de Leuvehaven vooral in gebruik als museumhaven voor het Maritiem Museum.

Deze "oude" ansichtkaart is gebaseerd op een recente foto die kunstmatig is verouderd in een badje van Photoshop. De historische schepen en kranen roepen de sfeer op van voorbije eeuwen. Het Port Pavillion, het Maritiem Museum en de moderne hoogbouw van de binnenstad vormen daarmee een mooi contrast.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Oud ansicht Leuvehaven als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Oud ansicht Leuvehaven

Koop dit digital art werk Oud ansicht Leuvehaven van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 837 200
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
147,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden