Oud ansicht Veerhaven en Zalmhaventoren

- Werkcode: 950 324

Frans Blok over Oud ansicht Veerhaven en Zalmhaventoren

Uit de serie "oude ansichten van Rotterdam in de jaren twintig": de Veerhaven. Achter de historische schepen in dit historische havenbekken en de meer dan honderd jaar oude bebouwing van het omliggende Scheepvaartkwartier verrijzen een paar anachronistische elementen: de in 2021 voltooide Zalmhaventoren en zijn twee kleine broertjes. Dit is dan ook geen echte "vintage postcard" maar een recente foto, kunstmatig verouderd in een badje van Photoshop.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Oud ansicht Veerhaven en Zalmhaventoren als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Oud ansicht Veerhaven en Zalmhaventoren

Koop dit digital art werk Oud ansicht Veerhaven en Zalmhaventoren van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 950 324
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
125,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden