Shop nu met 10% korting Nog 1 dag en 19 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Oud gemaal bij het Nederlandse dorp Acquoy

- Werkcode: 504886

Ruud Morijn over Oud gemaal bij het Nederlandse dorp Acquoy

Het schoepenradgemaal De Oude Horn aan de Culemborgse Vliet in Acquoy, provincie Gelderland, werd in 1859 gebouwd om het water uit de polder te verwijderen. Oorspronkelijk werd het aangedreven door stoom en later elektrisch. Sinds 1962 wordt het niet meer als zodanig gebruikt en heeft het gebouw een andere bestemming gekregen.
Ruud Morijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruud Morijn

Al ruim 50 jaar bezig met fotografie, maar pas echt de smaak te pakken gekregen na mijn pensionering. Nu heb ik pas de tijd en de rust om echt rond te kijken en mooie dingen te ontdekken en vast te leggen. Op deze site zie je enkele van mijn mooiste foto's, maar kijk ook gewoon eens rond op mijn Flickrdomein https://www.flickr.com/photos/10989519@N06/ . Daar staan er veel meer. Ook een Flickrfoto kan meestal wel via 'WERKaandeMuur' worden geleverd. Vraag er dan gewoon even naar en vermeld de naam en opnamedatum van de foto zoals die bij Flickr staan vermeld! Ik zal de foto dan op deze site plaatsen zodat die via WERKaandeMUUR met de daarbij behorende kwaliteit kan worden geleverd.

Alle werken van Ruud Morijn


Waarom je kiest voor Oud gemaal bij het Nederlandse dorp Acquoy op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oud gemaal bij het Nederlandse dorp Acquoy

Koop de foto Oud gemaal bij het Nederlandse dorp Acquoy van Ruud Morijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 504886

Shop nu met 10% korting
Nog 1 dag en 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 103 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.