Oude Haven Rotterdam bij avond van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 183545

8% korting
Nog 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 130 gratis verzending!

Omschrijving

De Oude Haven is een van de oudste havens van Rotterdam. Dit is de plaats waar de Rotte in de Nieuwe Maas uitkwam; nadat iets verderop een dam in de Rotte werd gelegd bleef dit deel in verbinding staan met de rivier.

Tegenwoordig is de Oude Haven een aanlegplaats voor historische schepen en vormen de kades er om heen een populair uitgaansgebied.

Midden op de foto zien we het Witte Huis, Europa's eerste wolkenkrabber, gebouwd in 1898. Erachter staat een rijtje vooroorlogse panden dat tijdens de aanleg van de spoortunnel enkele jaren opgeslagen heeft gelegen.

De overige gebouwen zijn van veel recenter datum.
De rode toren met het "zwevende" blok ervoor is The Red Apple uit 2009. Achter het Witte Huis staat de lichtbruine Wijnhaevetoren uit het zelfde jaar.

Rechts van het Witte Huis bevindt zich het Gelderseplein met geheel rechts het CitizenM-hotel uit 2013 en daarachter het kantoorgebouw Blaak 8 uit 2012.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken