Oude Kerk Soest van Dennis Borman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 657777
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

De Oude Kerk van Soest is de Nederlands hervormde kerk aan de Torenstraat in Soest. De oorsprong van de kerk ligt in de eerste helft van de 11e eeuw. De kerk is gebouwd aan de voet van de Soester Eng.

De kerk werd gebouwd omstreeks het jaar 1350 en is gewijd aan de Heilige Petrus en Paulus. De kerk viel onder het toezicht van de Benedictijner abdij Sint Paulus in Utrecht. Bij de kerk is een ommuurd kerkhof. Het koor is gericht naar het oosten, de toren naar het westen. In 1875 ging het interieur van de kerk bij een brand bijna geheel verloren.

Dit werk wordt aangeboden door Dennis Borman

Dennis Borman profielfotoEven Voorstellen,

Ik ben Dennis Borman,
En fotografeer vooral in de donkere uurtjes die de dag te bieden heeft, Avond/Nacht, of hele vroege ochtend, hoewel ik die laatste nog wel eens over sla.

Uiteraard sta ik open voor meerdere facetten die fotografie te bieden heeft, zowel achter de camera als tijdens de nabewerking begeef je je even in een andere wereld, een wereld die ''even'' stil staat, zodat je in het ''moment'' kan blijven hangen, of te wel ik wordt er relaxt van als ik op pad ga met de camera.
niet dat ik het dagelijkse leven niet relaxt ben, maar ik kan de realiteit even ontvluchten zonder hem te verliezen, hopelijk kun je dit terug vinden in mijn beelden.

Veel plezier met rond snuffelen in mijn shop en wellicht zit er iets tussen voor je, om jou kantoor, woonkamer, slaapkamer, mancave, knutselkamer, yoga ruimte etc...etc... op te leuken.

Groet Dennis

Alle werken