Een Werk aan de Muur shop

Oude ansichten: Rotterdam Katendrechtse Hoofd

- Werkcode: 342 069

Frans Blok over Oude ansichten: Rotterdam Katendrechtse Hoofd

Een mooi uitzicht vanaf het Katendrechtse Hoofd op de Rijnhaven en de Wilhelminapier met het beroemde Hotel New York. De torens van onder andere het World Port Center en Montevideo verraden dat dit geen echte vintage ansichtkaart is maar een digitaal verouderde recente foto.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Oude ansichten: Rotterdam Katendrechtse Hoofd als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Oude ansichten: Rotterdam Katendrechtse Hoofd

Koop dit digital art werk Oude ansichten: Rotterdam Katendrechtse Hoofd van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 342 069
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
133 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.