Een Werk aan de Muur shop

Oude ansichten: Rotterdam Witte de Withstraat

- Werkcode: 344 982

Frans Blok over Oude ansichten: Rotterdam Witte de Withstraat

De Witte de Withstraat in Rotterdam bestaat al sinds halverwege de negentiende eeuw maar de gebouwen uit het oostelijk deel van de straat die we hier zien dateren van na de Tweede Wereldoorlog. Ook de auto's doen vermoeden dat we hier niet met een echte vintage ansichtkaart te maken hebben maar met een kunstmatig verouderde digitale foto.

De Witte de Withstraat had decennialang een slechte reputatie, vanwege louche kroegen, gokhuizen, en drugsdealers. In de jaren negentig sloeg dat om en sindsdien is de straat met zijn vele cafés, restaurants en galerieën een van de populairste straten van de stad.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Oude ansichten: Rotterdam Witte de Withstraat als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Oude ansichten: Rotterdam Witte de Withstraat

Koop dit digital art werk Oude ansichten: Rotterdam Witte de Withstraat van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 344 982
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
133 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.