Een Werk aan de Muur shop

Oude barok stad Salzburg

- Werkcode: 1 044 521

Sran Vld Fotografie over Oude barok stad Salzburg

Een foto waar men langer naar kijkt. Veel geduld, en lang geslenter in de miezer regen. En een behoorlijke klim naar dit hoger gelen uitzicht punt. Wat een beloning kijkend over de stad, de oude barokke stad Salzburg. De oude binnenstad behoort tot het werelderfgoed van UNESCO. In het oude gedeelte van Salzburg wordt het stadsbeeld bepaald door kerken, burchten, kastelen en paleizen. Ook staat hier het geboortehuis van Mozart. Een stad terug in de tijd waar het ademt van de barok en natuurlijk het leven en werk van Wolfgang Amadeus Mozart. Tiff bestand, vraag als het bestand nog groter moet.
Sran Vld Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sran Vld Fotografie

Inspired by the beauty of nature. Finding the quality of life in the small things around me. Capture precious moments in pixels.

Alle werken van Sran Vld Fotografie


Waarom je kiest voor Oude barok stad Salzburg als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Oude barok stad Salzburg

Koop de foto Oude barok stad Salzburg van Sran Vld Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 044 521
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.