Oude begraafplaats bij Kilmacduagh abbey

- Werkcode: 1 031 811

Hanneke Luit over Oude begraafplaats bij Kilmacduagh abbey

Overal in Ierland vind je ruïnes van kloosters en kerken, vaak met een oude en een nieuwe begraafplaats. Sfeervolle mysterieuze plaatsen zeker bij wat donker weer. Op de foto
een deel van de begraafplaats met Keltische kruisen bij Kilmacduagh abbey. Dit is een verzameling ruïnes van gebouwen waarvan sommige stammen uit de 7 de eeuw. Een klooster, kerk, woning en een ronde toren. En natuurlijk de oude begraafplaats met Keltische kruisen.
Hanneke Luit profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hanneke Luit

Voor mijn vroegere werk als dansconsulent was er vaak geen geld voor het maken van een fotoreportage. Daarom heb ik dat zelf opgepakt, fotovakschool gedaan en steeds meer plezier in het fotograferen gekregen. Vroeger wilde ik gaan schilderen als ik niet meer kon dansen, dat is dus fotograferen geworden, schilderen met licht. Natuur is mijn grootste inspiratiebron en ik wil mensen graag laten meegenieten van de mooie dingen die ik zie.

Alle werken van Hanneke Luit


Waarom je kiest voor Oude begraafplaats bij Kilmacduagh abbey op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oude begraafplaats bij Kilmacduagh abbey

Koop de foto Oude begraafplaats bij Kilmacduagh abbey van Hanneke Luit op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 031 811
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden