Oude golfbreker in het IJsselmeer bij zonsdondergang

van Fotografiecor .nl

Oude golfbreker in het IJsselmeer bij zonsdondergang van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 780629
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 gratis verzending!

Omschrijving

Langs de oude IJsselmeer kust bij het zandstrand van het Friese Hindeloopen. De paaltjes zorgen voor een mooie diepte en het water is spiegelglad door gebruik van een lange sluitertijd fotografie. De wolkenlucht en de eindeloze horizon vormen samen een dimensie in de compositie met het lijnenspel. Een oud vintage detail aan de Friese kust van een verleden dat het meer nog de Zuiderzee vormde.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken