Een Werk aan de Muur shop

Oude haven in Assen in avondlicht

- Werkcode: 985360

Theo Felten over Oude haven in Assen in avondlicht

De binnenstad van Assen bij nacht. De maansikkel is net opgekomen. Auto's passeren de karakteristieke gevels van de oude binnenstad. Doordat ik een lange sluitertijd gebruikte (10 seconden) vormen de autolichten lange strepen boven het wegdek. Het effect benadrukt de stadse drukte extra (hoewel in Assen het verkeer nooit echt vast staat:)). Het licht van de straatlantaarns en de auto's weerkaatst in het stille water van de voormalige haven. Het bredere deel van het water op de voorgrond staat in Assen bekend als de Kop van de Vaart en is een zogeheten kolk, ook wel draaikolk. Omdat de vaart hier doodloopt, moesten de vrachtschepen hier om kunnen keren. Daar was het bredere deel aan de Kop van de Vaart voor bedoeld. Nu wordt de haven gebruikt door pleziervaartuigen en een pannenkoekenschip.
Als Assenaar ben ik extra trots op deze foto natuurlijk. Een foto als deze past mooi in een stedelijk of industrieel interieur en gaat goed samen met zwarte, grijze of bruine tinten. En woon je in Assen dan hoort deze foto sowieso bij jou aan de muur te hangen!
Theo Felten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Theo Felten

Nieuwsgierige amateurfotograaf. Vaak op pad, altijd mét camera. Met een lichte voorkeur voor landschapsfotografie.

Alle werken van Theo Felten


Waarom je kiest voor Oude haven in Assen in avondlicht als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Oude haven in Assen in avondlicht

Koop de foto Oude haven in Assen in avondlicht van Theo Felten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 985360
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.