Oude maritiem scheepslamp // Ibiza Reisfotografie

- Werkcode: 1 105 840

Diana van Neck Photography over Oude maritiem scheepslamp // Ibiza Reisfotografie

Oude maritiem scheepslamp // Ibiza Reisfotografie

In een gezellige restaurantje aan het strand van Ibiza met een bohemian botanische sfeer en een maritiem randje. Hing deze oude scheepslamp als decoratie tussen de andere scheepslampen, visnetten en reddingsboeien, omgeven door groene palmen en andere groene planten.

Een prachtige foto van een brandende oude maritiem scheepslamp in Ibiza is gefotografeerd in zachte warme kleuren. Dat maakt het een romantisch en bohemien beeld. Een prachtige pastelkleurige foto die mooi in je huis zal passen.

Reisfotografie is een van mijn grootste passies, je voelt gewoon de energie en sfeer van je omgeving en dat probeer je vast te leggen in een foto. Bekijk mijn collectie voor meer reisfotografie.
Diana van Neck Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Diana van Neck Photography

Fine Art Street Photographer - Seeing the details - Find the beauty in roughness

Als een jong meisje was ik al geïnteresseerd in fotografie, ik maakte hele vakantie reportages. Het kon natuurlijk niet anders dat ik nu na al die jaren nog steeds dezelfde passie heb. Na een opleiding aan de fotovakschool ben ik meer gaan ontdekken waar mijn passie in fotografie ligt. Deze is rauwe zwart/wit fotografie.

Op mijn reizen ben ik altijd op zoeken naar bijzonder plekjes in de straten. Vooral de details en hoekjes waar andere mensen zo langs heen lopen. Mijn motto is ook "Seeing the details - Find the beauty in roughness" .

Maar ook ik blijf me ontwikkelen en ik merk dat zwart/wit fotografie niet standaard mijn eerste keuze is. Dit zal je ook gaan zien in mijn shop.

Heel veel plezier in mijn shop.

Liefs Diana

Alle werken van Diana van Neck Photography


Waarom je kiest voor Oude maritiem scheepslamp // Ibiza Reisfotografie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oude maritiem scheepslamp // Ibiza Reisfotografie

Koop de foto Oude maritiem scheepslamp // Ibiza Reisfotografie van Diana van Neck Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 105 840
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
254,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden