Oudegracht in de winter

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 440895
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is de Oudegracht in de januariwinter van 2019, gezien vanaf de Bakkerbrug. Het sneeuwde op dat moment en samen met de historische bebouwing zou dat wel een mooi plaatje opleveren. Ondanks dat het winter is en de terrassen dus leeg, is het duidelijk dat Utrecht een levendige horeca heeft op de kades van de Oudegracht. Restaurant Il Pozzo is met de parasol rechts te zien, De Werfkring ligt aan de overkant, iets verderop links ligt nog Fusto d'Oro en Tafel aan de Gracht, en heel in de verte ligt de Jansbrug.

Deze foto is gemaakt op 22 januari 2019 en behoort tot de Moderne Geschiedenis serie, en is daarom in zwartwit uitgevoerd.

Over Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken