• Oudegracht met Smeebrug in Utrecht van De Utrechtse Grachten thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 189190

Oudegracht met Smeebrug in Utrecht

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
119 gratis verzending!
Oudegracht met Smeebrug in Utrecht van De Utrechtse Grachten

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

maakt deel uit van een serie van vijftien foto's gemaakt op de eerste "winterdag" van 2017 in de stad Utrecht, te weten zondag 17 januari. Een dun laagje sneeuw sierde de stad, verder een heldere hemel bij lichtvriezend weer. Alle foto's zijn gemaakt op de Oudegracht tussen de Maartensbrug en de Vollersbrug.

Over De Utrechtse Grachten

De Utrechtse Grachten profielfotoUtrecht aan je muur! Bestel hier prints van "De Utrechtse Grachten". Kies uit ruim 600 foto's uit het fotoproject 'De Utrechtse Grachten' van de Utrechtse fotograaf André Blom. Alle foto's in deze webshop maakte hij in Utrecht. Naast de prints die u hier kunt bestellen zijn er via zijn site nog diverse andere gerelateerde artikelen te bestellen zoals Utrechtse bierviltjes, koelkastmagneten, verjaardagskalenders en ansichtkaarten. Daarnaast is hij ook regelmatig te vinden op diverse markten in de binnenstad van Utrecht!

Alle werken