Een Werk aan de Muur shop

Oudendijkse Molen in de mist II

- Werkcode: 605 973

Sander Peters over Oudendijkse Molen in de mist II

Als de wekker afgaat om 04:00 uur dan is dat erg vroeg. Maar met de mist die werd verwacht kon ik het niet laten om mijn bed uit te springen en in de auto te stappen.

De Oudendijkse Molen is een wipmolen aan de Dorpsweg 63 in Hoornaar, in de Zuid-Hollandse gemeente Molenlanden. Het is een van de twee resterende molens van wat Het Land der Zes Molens heet. De andere nog bestaande molen is de Scheiwijkse Molen. De molen is in 1683 gebouwd en is tot 1967 in bedrijf geweest. Nadat een binnenroede brak is de Oudendijkse Molen stilgezet en in 1970 heeft het polderbestuur hem overgedragen aan de SIMAV. In 1983-1984 is de molen grondig gerestaureerd. De Oudendijkse Molen is op afspraak te bezoeken.

Het gevlucht met een lengte van 26,80 m. is oud-Hollands opgehekt. De Oudendijkse Molen is nooit vervijzeld en maalt dus met een scheprad. (Bron: Wikipedia)
Sander Peters profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Peters

Sinds enkele jaren ben ik steeds actiever geworden met fotograferen. In het analoge tijdperk liep ik al rond met een spiegelreflexcamera, maar daarmee werden alleen maar in de vakanties foto?s gemaakt. Toen de digitale fotografie in opmars kwam ben ik begonnen met een Nikon Coolpix 5200. Niet langer het gedoe met volle rolletjes wegbrengen en afwachten, maar volledige vrijheid om te fotograferen wat ik wilde. Het fotograferen heeft mij door deze ontwikkeling weer zo enthousiast gemaakt dat ik in 2007 weer voor een spiegelreflexcamera ging, maar nu een digitale uitvoering, de Nikon D40. Inmiddels fotografeer ik met een Nikon D800. Een camera waar ik heel graag mee op pad ga.

Deze mooie ervaringen hebben ertoe geleid om te beginnen met Sander Peters Fotografie. Ik hoop nog veel mooie momenten te kunnen vastleggen! Begin 2012 heb ik twee van mijn hobby?s kunnen samenvoegen: fotografie en muziek. Ik ben als fotograaf gaan werken bij discotheek Brothers Festival Dome. In een jaar heb ik hier veel kunnen leren en heb ik veel leuke mensen voor de camera gehad. Dit heeft inmiddels geleid tot verschillende opdrachten waar ik veel plezier aan beleef. Ook ben ik vanaf begin 2013 werkzaam voor We Are The Night waardoor ik het hele jaar door kan fotograferen in verschillende discotheken en op festivals.

Alle werken van Sander Peters


Meer weten over Sander Peters?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Oudendijkse Molen in de mist II op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oudendijkse Molen in de mist II

Koop de foto Oudendijkse Molen in de mist II van Sander Peters op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 605 973
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.