Oudezijds kolk in Amsterdam

van Foto Amsterdam/ Peter Bartelings

Oudezijds kolk in Amsterdam van Foto Amsterdam/ Peter Bartelings

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 905026
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
395 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Tussen de Prins Hendrikkade en de beroemde Zeedijk op de Amsterdamse Wallen loopt de Oude zijds Kolk, een smal maar drukbevolkt straatje. Aan halverwege aan de linkerkant is de achterkant van de Sint Nicolaasbasiliek te zien. De reling die langs het water loopt is, naar goed Amsterdamse gebruik, bezaaid met fietsten. Bij de opname is gebruik gemaakt van een lange sluitertijd waardoor alle bewegende elementen (lees passanten) niet zijn vastgelegd en waardoor de wolken op de achtergrond een licht dynamisch karakter hebben gekregen.

Dit werk wordt aangeboden door Foto Amsterdam/ Peter Bartelings

Foto Amsterdam/ Peter Bartelings profielfotoAls geboren en getogen Amsterdammer voel ik me -ook als fotograaf- nauw verbonden met de stad Amsterdam.
In de loop der jaren heb ik veel werken mogen vervaardigen waarin de seizoen veranderingen in de stad zijn vastgelegd.

Mijn werk is internationaal bekend en wordt naast Nederland, ook verkocht aan klanten in België en Duitsland.

Ik stel hoge eisen aan mijn producten. Daarom zijn naar ik meen de werken een verrijking aan uw wand, thuis of op kantoor.

Kopers van mijn werk doen me een enorm plezier als ze een foto van waar het gekochte werk hangt sturen naar: p.bartelings@gmail.com

Alle werken