Out of my Mind - kleurrijk abstract schilderij

- Werkcode: 1 068 172

Qeimoy over Out of my Mind - kleurrijk abstract schilderij

'Out of my Mind' staat voor vrijheid. Een explosie van kleur. En een kijkje in mijn binnenste, waar van alles gebeurt in een kolkende stroom. Het vertaalt zich op het doek. Als een verbeelding van emoties. Maar 'Out of my Mind' betekent ook wég uit het hoofd. Uit het denken. En vooral vanuit gevoel werken. Ongehinderd spelen met kleuren en vormen, laag na laag. Tot er een compositie ontstaat, een lijnenspel, dat goed voelt. Een abstract schilderij is dán pas klaar. 

Op www.qeimoy.com zijn ook originele schilderijen verkrijgbaar.
Qeimoy profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Qeimoy

Qeimoy is de shop van Conny Franssen. Autodidact in fotografie, tekenen, schilderen, en allerlei andere creatieve passies. Gek op abstract en het spelen met kleurpaletten. Met abstracte fotografie maakt ze elementen uit de alledaagse omringende wereld los om ze tot een nieuw beeld te vormen, waar de toeschouwer bij kan fantaseren. De werken van Qeimoy beïnvloeden je energie en emoties. Met kleur. Met vormen. Met een sfeer. Met vrolijkheid, rust, dynamiek, kracht. Met beelden recht vanuit het hart.

Kijk ook eens op de Qeimoy site voor originele schilderijen en meer!

Alle werken van Qeimoy


Waarom je kiest voor Out of my Mind - kleurrijk abstract schilderij als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Out of my Mind - kleurrijk abstract schilderij

Koop dit schilderij Out of my Mind - kleurrijk abstract schilderij van Qeimoy als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 068 172
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
80,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden