Een Werk aan de Muur shop

Outback Australië, zonsopkomst

- Werkcode: 628670

Photo Henk van Dijk over Outback Australië, zonsopkomst

Deze prachtige kleurrijke zonsopkomst was in de outback van Australië. Karakteristieke brede oude boom met daarachter de rijzende zon.

Australië, mijn favoriete vakantiebestemming, jammer dat het zo ver weg is! Deze foto is genomen op onze huwelijksreis van Perth naar Darwin in de zomer van 2019. Met een 4-wiel aangedreven Toyota Landcruiser ingericht om te kamperen met daktent, echt een super ervaring!

Benieuwd naar het digitale schilderij hiervan, kijk naar werknummer 913229, of kijk eens naar de andere versie, werknummer 628671
Photo Henk van Dijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photo Henk van Dijk

Fotografie doe ik al jaren, sinds ik mijn eerste spiegelreflexcamera kocht. Favoriete onderwerpen zijn landschappen en vogels. Maar ook voor andere onderwerpen ga ik graag de uitdaging aan om deze bijzonder vast te leggen.

De foto's hier zijn slechts een selectie van mijn totale verzameling, heb je specifieke wensen of ideeën, laat het me weten, bijvoorbeeld via mijn eigen website of Instagram, waar je mij natuurlijk ook kunt volgen.

Alle werken van Photo Henk van Dijk


Waarom je kiest voor Outback Australië, zonsopkomst als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Outback Australië, zonsopkomst

Koop de foto Outback Australië, zonsopkomst van Photo Henk van Dijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 628670
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.