Een Werk aan de Muur shop

Ovale vorm in primaire kleuren met bloesem

- Werkcode: 142 901

Susan Hol over Ovale vorm in primaire kleuren met bloesem

De primaire kleuren in deze ovale vorm zijn geïnspireerd op de kunstwerken uit het modernisme. Waar de kunstenaars uit die periode, zoals Mondriaan, volkomen in beslag werd genomen door vierkantjes, houd ik meer van de ronde vormen uit de natuur. De ovale vorm heeft nog het meest weg van een ei. Eromheen heb ik op een speelse manier verschillende lentebloemen aangebracht, zoals roze appelbloesem, roze perenbloesem, blauwe vergeet-mij-nietjes, rode klaprozen, witte madeliefjes, gele narcissen, paarse bloemetjes van de bougainvillea en andere bloemetjes. De lente in optima forma! De collage heb ik samengesteld uit een selectie van mijn eigen foto's. De kleuren heb ik geschilderd met behulp van Photoshop. De afwerking heb ik eveneens geschilderd in Photoshop.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Laatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Ovale vorm in primaire kleuren met bloesem op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ovale vorm in primaire kleuren met bloesem

Koop dit digital art werk Ovale vorm in primaire kleuren met bloesem van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 142 901
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
168,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.