Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 14 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Overdenking , Abstracte collage van een peinzende vrouw

- Werkcode: 1 043 386

MadameRuiz over Overdenking , Abstracte collage van een peinzende vrouw

Overdenking , Abstracte collage van een peinzende vrouw

Een vrouw, zittend op een muurtje, met haar armen op haar knieen en haar hoofd leunend op haar handen. Soms zie je de omgeving niet zo helder, en moet je even stil staan, stil zitten, in jezelf en met jezelf, om weer helderheid te krijgen.

Deze collage / dit schilderij gaat over dat moment van verwarring en de noodzaak om tot jezelf te komen. Teruggebracht in een gestileerd, surrealistisch beeld van een vrouw.

Een kleurrijk geheel, en toch rustig door de abstractie en de egale achtergrond. In dit werk speelt roze de hoofdrol, samen met blauw, geel en bruin / zwart.

Er is ook een variant van dit schilderij met een licht gele achtergrond. Zie hiervoor werkcode: 1043380 https://www.werkaandemuur.nl/nl/shopwerk/Overdenking-Abstracte-collage-van-een-peinzende-vrouw/1043380
MadameRuiz profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door MadameRuiz

Ik ben MadameRuiz, en ben kunstenares van beroep. Ik hoop jou te mogen verblijden met mijn werk. Hier in mijn profiel, of bij jou aan de muur :) Allebei leuk!

Laat je me weten wat je van mijn werk vindt? Ik vind het leuk om met jou in contact te komen. Ook wanneer je een werk van mij in huis hebt ben ik natuurlijk reuze benieuwd naar het eindresultaat in jouw interieur.

Ik hou enorm veel van alles wat met kunst, cultuur en creativiteit te maken heeft. Ervaren, creëren, doceren en communiceren. Via taal, beeld, non-verbaal en via de muzikale stem.

Ik ben bekend geworden met mijn inkt portretten in opdracht. Mijn werk was voor het eerst voor een groot publiek te zien in het programma VTWonen Weer verliefd op je huis (februari 2021). Ik maak veel inkt portretten van én voor particulieren; van zwangerschapsportretten, huwelijksportretten, kindportretten, liefdesportretten en familieportretten tot portretten van huisdieren zoals honden, katten, paarden en vogels. Deze inkt portretten zijn overigens allemaal handwerk, getekend en geschilderd met oost indische inkt op aquarelpapier.

In mijn shop op werk aan de muur kun je mijn Digital Art bestellen. Omdat ik normaal gesproken vrijwel enkel in opdracht werk, is mijn autonome kunst via Digital Art echt een heerlijke experimentele uitlaatklep. Dit betekent dus ook dat ik lekker blijf experimenteren met schildertechnieken en collagetechnieken middels Photoshop. Hoewel ik dol ben op experimenteren, staat kwalitiet voorop

Alle werken van MadameRuiz


Waarom je kiest voor Overdenking , Abstracte collage van een peinzende vrouw op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Overdenking , Abstracte collage van een peinzende vrouw

Koop dit digital art werk Overdenking , Abstracte collage van een peinzende vrouw van MadameRuiz als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 043 386

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
136,-122,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.