Een Werk aan de Muur shop

Overzicht over het CM.com Circuit Zandvoort tijdens de Formule 1 Grand Prix van Nederland (Dutch Gra

- Werkcode: 1 034 509

Justin Suijk over Overzicht over het CM.com Circuit Zandvoort tijdens de Formule 1 Grand Prix van Nederland (Dutch Gra

In 2022 was het CM Circuit Zandvoort opnieuw gastheer voor de Grand Prix van Nederland, ook wel de Dutch GP genoemd. Deze opname is gemaakt tijdens de vrije training op vrijdag. Op de foto zie je een overzicht over een deel van het mooie circuit, welke zich glooiend uitstrekt door de duinen van Zandvoort.

Te zien is de aanloop naar de befaamde Arie Luyendykbocht. De bocht heeft een grote metamorfose ondergaan en is uiteindelijk getransformeerd tot een indrukwekkende kombocht met een banking van 18 graden

Je kan verder de vele toeschouwers zien die overal rondom het circuit in de duinen een mooie plek hebben uitgekozen, precies hetgeen het circuit zo uniek maakt. In de verte zie je het reuzenrad staan welke zich in de fan-area bevond. Ook de flats in de achtergrond zijn duidelijk zichtbaar.
Justin Suijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Justin Suijk

Alle werken van Justin Suijk


Waarom je kiest voor Overzicht over het CM.com Circuit Zandvoort tijdens de Formule 1 Grand Prix van Nederland (Dutch Gra op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Overzicht over het CM.com Circuit Zandvoort tijdens de Formule 1 Grand Prix van Nederland (Dutch Gra

Koop de foto Overzicht over het CM.com Circuit Zandvoort tijdens de Formule 1 Grand Prix van Nederland (Dutch Gra van Justin Suijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 034 509
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.