Een Werk aan de Muur shop

P!NK H!PPOCANTUS

- Werkcode: 999 307

Atelier Kunst en Ko over P!NK H!PPOCANTUS

Dit kunstwerk maakt onderdeel uit van onze serie fotografische collagewerken - Creatures. Schepsels die zijn ontstaan door een samenstelling van flarden, probeersels en toevalligheden. De buitenbeentjes die niet binnen de serie pasten waarmee we op dat moment aan het werk waren. De darlings die we niet wilden killen.
Deze sierlijke figuur is ontstaan tijdens een sessie waarbij uit het combineren van vormen nieuwe figuren zijn ontstaan. Bedoeld om te figureren in diverse series toekomstige kunstwerken. Dit zeepaardachtige wezen bestaat voornamelijk uit elementen uit de muziek, zoals de G-sleutel. Vandaar dat de titel bestaat uit de samenvoeging van de Latijnse namen voor zeepaard (Hippocampus) en muziek (Cantus).
Atelier Kunst en Ko profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Atelier Kunst en Ko

HOME IS WHERE THE ART IS

Atelier Kunst en Ko is het samenwerkingsverband van de Leidse kunstenaars Peter en Sven de Ru. De grafische inslag van zoon Sven vult de schilderkunstige achtergrond van vader Peter goed aan. De samenwerking werkt inspirerend en leidt tot nieuwe inzichten in onze kunst. Door de verschillende invalshoeken ontstaan kunstwerken met een meerwaarde. Wat die meerwaarde is laten we graag aan jou over. Net als de keuze met welk kunstwerk je van je huis een thuis maakt.

Alle werken van Atelier Kunst en Ko


Waarom je kiest voor P!NK H!PPOCANTUS op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

P!NK H!PPOCANTUS

Koop dit digital art werk P!NK H!PPOCANTUS van Atelier Kunst en Ko als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 999 307
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.