Een Werk aan de Muur shop

PORTRET VAN SUSANNA

- Werkcode: 935 799

Atelier Kunst en Ko over PORTRET VAN SUSANNA

Dit kunstwerk maakt onderdeel uit van onze serie digitaal bewerkte portretten - Changing Faces. Een ode aan de oude meesterschilders. Het oorspronkelijke portret van Susanna Lunden is een schilderij van Peter Paul Rubens. Veelzijdig schilder, tekenaar, tapijtontwerper en diplomaat. Susanna was de oudere zus van Rubens’ tweede vrouw Helena Fourment.
Door onze collage-achtige manier van werken is er een beeld ontstaan die er alleen met toepassing van traditionele schildertechnieken niet zou zijn geweest.
Atelier Kunst en Ko profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Atelier Kunst en Ko

HOME IS WHERE THE ART IS

Atelier Kunst en Ko is het samenwerkingsverband van de Leidse kunstenaars Peter en Sven de Ru. De grafische inslag van zoon Sven vult de schilderkunstige achtergrond van vader Peter goed aan. De samenwerking werkt inspirerend en leidt tot nieuwe inzichten in onze kunst. Door de verschillende invalshoeken ontstaan kunstwerken met een meerwaarde. Wat die meerwaarde is laten we graag aan jou over. Net als de keuze met welk kunstwerk je van je huis een thuis maakt.

Alle werken van Atelier Kunst en Ko


Waarom je kiest voor PORTRET VAN SUSANNA op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

PORTRET VAN SUSANNA

Koop dit digital art werk PORTRET VAN SUSANNA van Atelier Kunst en Ko als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 935 799
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.