PROJECT ZOMERBOEKET 04

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 419831
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
82 gratis verzending!

Omschrijving

Wilde Zomer Bloemen in de buurt van Den Bosch in 2015 gefotografeerd.

ZOMERBOEKETPROJECTEN

De serie Summer Bouquet is opgenomen in een groot bed van wilde bloemen; een verzameling bloemen in verschillende creatieve arrangementen. Bloemboeketten kunnen worden ingericht voor het decoreren van huizen of openbare gebouwen, of kunnen in de hand worden gehouden. Handboeketten worden ingedeeld in verschillende populaire vormen en stijlen, zoals ruikers, halve maan en trapsgewijze boeketten.

Deze arrangementen worden gemaakt door verschillende standpunten. De wilde bloemen zijn precies waar ze zijn. Elke bloemrangschikking wordt gemaakt door waar het is en waar ik de camera op richt. Later in de nabewerking werden kleine kleurverbeteringen toegepast.

Over FotoDennis .com

FotoDennis .com profielfotoAl vanaf jonge leeftijd ben ik op een creatieve manier bezig om dingen te maken. Hierin ben ik altijd gedreven door fantasie en passie. Een mooi beeld, een diepe kleur, een interessante vorm of een gevoel. Ik neem alle details in me op. Na mijn middelbare school ben ik gaan fotograferen en heb ik les gekregen aan de kunstacademie in Tilburg. Hier merkte ik dat ik zelf wilde ontdekken en experimenteren buiten de muren van de school. De vaardigheden van een fotograaf, het ontwikkelen van foto’s, het monteren van film en het maken van computeranimaties heb ik mezelf aangeleerd. Na een aantal jaren lateraal gedrift te hebben, reizend door de Verenigde Staten en met uitstapjes naar het bedrijfsleven, ben ik bestuurskunde gaan studeren.

Maar creativiteit is bij mij niet in bedwang te houden. Ik ben al die tijd blijven experimenteren, lezen en heb vooral veel foto’s gemaakt. Steeds meer van die foto’s maakte ik in opdracht waardoor ik in 2013 de tijd rijp vond om fotodennis.com te starten. Voor veel bedrijven heb ik inmiddels events en presentaties op de foto gezet. Bij bruiloften heb ik de bijzondere momenten vastgelegd en ik heb al heel wat mensen geholpen aan een sterke profielfoto of een waardevol familieportret. Portretfotografie kan ik inmiddels ook in mijn eigen studio doen. Een fijne plek waar ik met verschillende achtergronden en belichting studiofoto’s en portretten schiet.

2014 is het jaar waar ik niet alleen als professioneel fotograaf ben gaan werken, maar ook in

Alle werken