Paal 83 op Rozenburg

- Werkcode: 1 063 380

Annie Postma over Paal 83 op Rozenburg

Rozenburg is een dorp en schiereiland onder Rotterdam. De smalle landtong ligt midden in de havens, tussen Hoek van Holland en Europoort. Paal 83 is een uitkijktoren aan het begin van het schiereiland waar je het hele gebied kunt overzien. Voormalig stadsdichter van Rotterdam, Derek Otte, schreef een gedicht waarvan de regels in het rond te lezen zijn op één van de verdiepingen van de paal.
Annie Postma profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Annie Postma

Evenementen, feestjes, landschappen, sport, dieren, steden, ik fotografeer graag en veel. Soms als herinnering, soms om de foto's weg te geven, soms voor het mooie plaatje, voor diverse websites en ga zo maar door.
Mijn mooiste foto's plaats ik in mijn 'winkel' hier.

Alle werken van Annie Postma


Waarom je kiest voor Paal 83 op Rozenburg als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Paal 83 op Rozenburg

Koop de foto Paal 83 op Rozenburg van Annie Postma op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 063 380
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
76,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden