Paard van Marken

- Werkcode: 338 714

Jan Koppelaar over Paard van Marken

De vuurtoren van Marken (Noord-Holland, Nederland), het Paard van Marken, tijdens een fraaie zonsopkomst. Na enkele dagen waarin de zon amper te zien was, was het genieten tijdens deze uitbundige zonsopkomst. De wind zorgde voor beweging in het water. Door de luchtvochtigheid waren de kleuren erg uitbundig! Een heerlijke plek voor landschapsfotografie!
Jan Koppelaar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken van Jan Koppelaar


Waarom je kiest voor Paard van Marken op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Paard van Marken

Koop de foto Paard van Marken van Jan Koppelaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 338 714
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden