Paard van Marken

- Werkcode: 353 465

Jan Koppelaar over Paard van Marken

Vuurtoren Paard van Marken tijdens winterse omstandigheden. Het was ijzig koud, sneeuwbuien joegen over ons heen. We hadden bijna de hoop opgegeven, daar de lucht geheel bewolkt was. Vlak na zonsopkomst brak de lucht open en kregen we een schitterend schouwspel. Ondanks de -8 (gevoelstemperatuur -15) krijg je het toch warm! Voor dergelijke landschappen kom ik vroeg mijn bed uit!
Jan Koppelaar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken van Jan Koppelaar


Waarom je kiest voor Paard van Marken op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Paard van Marken

Koop de foto Paard van Marken van Jan Koppelaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 353 465
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden