Een Werk aan de Muur shop

Paardenbloem met kever

- Werkcode: 989854

Ruben van Gogh - smartphoneart over Paardenbloem met kever

Bijna popart-achtige grafiek van een bloeiende paardenbloem met een kever erop, tegen een achtergrond van uitgebloeide paardenbloemen, de pluizenbollen.
De verschillende afbeeldingen van deze digitale collage zijn semi-transparant over elkaar heen aangebracht, zodat de hele cyclus van de bloem in één keer getoond wordt.
Lekker felgekleurd werk met geel en kleine beetjes oranje. Na iedere verkoop breng ik een wijziging aan in het werk, zo heb je altijd een unieke Van Gogh in huis.
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Klein van scherm, groots in uitvoering. Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!
Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Paardenbloem met kever als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Paardenbloem met kever

Koop Paardenbloem met kever van Ruben van Gogh - smartphoneart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 989854
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
118 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.