Een Werk aan de Muur shop

Paardenbloem

- Werkcode: 392 204

Barbara Koppe over Paardenbloem

Normaal gesproken zijn uitgebloeide paardenbloemen heel pluizig, maar tijdens deze wandeling was het erg vochtig. Je ziet de druppels nog zitten op deze bloem. Ik heb de foto vierkant uitgesneden om de ronde vorm van de bloem te benadrukken. De foto is zwart-wit om het contrast tussen de witte pluizen en de donkere achtergrond te benadrukken. Ik ben dol op de natuur en ik hoop dat je dat in mijn foto's ook kunt zien.
Barbara Koppe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Barbara Koppe

Ik ben fotograaf en grafisch ontwerper, maar bovenal ben ik verhalen-verteller. Dat doe ik het liefste door beelden.Ik fotografeer mijn omgeving, met name tijdens mijn reizen. ik noem het reis-fotografie. In mijn shop vind je veel landschappen, stadsgezichten, natuur en dieren. Ik ben onder andere in New York, Zweden, Noorwegen, Griekenland, Italie en frankrijk geweest om te fotograferen.

Alle werken van Barbara Koppe


Waarom je kiest voor Paardenbloem op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Paardenbloem

Koop de foto Paardenbloem van Barbara Koppe op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 392 204
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.