Paars krokushart van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 95244
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Foto van een hartvormige, paarse krokus die net open gaat. De krokus staat in het volle zonlicht waardoor de blaadjes mooi verlicht worden. Daardoor kun je goed zien hoe ze over elkaar heen vouwen.

Ik heb de foto genomen vanwege het rustige beeld van deze enkele krokus in het gras. Eenvoud overheerst. Ik heb wel wat geëxperimenteerd met de kleur om te kijken of ik de foto iets extra's mee kon geven. Ik heb uiteindelijk ervoor gekozen om een licht tintje blauw toe te voegen aan de bovenkant. Dat maakt de foto net een beetje interessanter, zonder dat het de vredige sfeer van de foto aantast.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken