Een Werk aan de Muur shop

Paarse heide in prachtig avondlicht

- Werkcode: 1 046 760

Fotografiecor .nl over Paarse heide in prachtig avondlicht

Details en macro close-up van paarse struikheide (Calluna vulgaris) in een bloeiend heideveld in een natuurgebied op de Nederlandse Veluwe. De bloeiende heide is meestal struikhei welke samen met de dopheide eindeloze landschappen geeft van paar en roze kleuren. In de ochtend en de avonden bij zonsopkomst en zonsondergang hangt er een bijzondere sfeer tijdens en wandeling door het prachtige licht dat tussen de bloemen en planten doorschijnt.

Deze plant groeit goed op vrij droge zandbodems. Struikhei is een plant die veel zon nodig heeft, grofweg bloeit de heide van half juli tot half september. Maar omdat de natuur ieder jaar net een beetje anders is, kan de bloeitijd veranderen. De bloei is meestal tussen half augustus en half september op z’n top maar kan kan per gebied verschillen

Als fotograaf hou ik ervan om de eindeloosheid en de details van het Nederlandse landschap in sterke foto beelden te vangen. Door gebruik te maken van verschillende technieken en die te combineren met perpectief en compositie creëer ik de eigen dynamiek die vaak herkenbaar is voor mijn fotografie werk. Met mijn foto's probeer ik een momentum in de tijd te vangen waarbij je het beeld bijna lijkt te kunnen aanraken en de sfeer haast voelbaar is.

Deze foto is te verkrijgen in hoge kwaliteit voor afdrukken op fotoprint, fotobehang, drukwerk toepassingen of media uitingen. Natuurlijk is een sfeervolle landschapsfoto van dit heidelandschap zeer goed te gebruiken voor styling van interieur in kantoor, bedrijfsruimte of beeldbank voor uw bedrijf. Breng de prachtige Nederlandse landschappen op een unieke manier naar binnen en geniet elke dag van bijzondere landschapsfotografie.
Fotografiecor .nl profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

De drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken van Fotografiecor .nl


Waarom je kiest voor Paarse heide in prachtig avondlicht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Paarse heide in prachtig avondlicht

Koop de foto Paarse heide in prachtig avondlicht van Fotografiecor .nl op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 046 760
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
63,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.