Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 6 dagen en 20 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Paarse tulpen op een rijtje

- Werkcode: 980 869

Gerard de Zwaan over Paarse tulpen op een rijtje

Deze foto van 3 paarse tulpen heb ik tijdens de tulpenfestival in de Noordoostpolder gemaakt. Zoals je kunt zien had ik tijdens het maken van deze foto mooie blauwe lucht. Op deze foto te kunnen maken moest ik wel op de grond leggen. Wat voor een soort tulp het is weet ik niet ook al stond er een bordje bij. Naast dat je 2 bloeiende tulpen ziet zie je ook een bloemknop.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Paarse tulpen op een rijtje op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Paarse tulpen op een rijtje

Koop de foto Paarse tulpen op een rijtje van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 980 869

Shop nu met 10% korting
Nog 6 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-93,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.