Paaspop in de avond 01

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 422100
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
82 gratis verzending!

Omschrijving

Paaspop in de avond 01

In dit album staan foto’s van een aantal festivals zoals Paaspop, Extrema Outdoor (XO) en Solar festival. Deze zijn in opdracht van Square ( SQ ) gemaakt, die op zoek waren naar een aantal foto’s voor reclame uitingen en voor eigen gebruik. Tijdens deze festivals heb ik een aantal sfeerimpressies geschoten en heb ook detailfoto’s gemaakt van de verscheidende podia die door mijn opdrachtgever Square zijn vormgegeven en gecreëerd. Ook is er met time-lapse fotografie gewerkt. Voor opdrachtgever Square ( SQ ) http://www.dedicatedtosq.com heb ik op meerdere festivals gefotografeerd. Zij creëren de “look en feel” van een festival en zijn verantwoordelijk voor de podia maar ook voor de andere eet- en entertainmenttenten op een festival terrein, voor onder andere Paaspop in Schijndel, Extrema Outdoor (XO) in Aqua Best en Solar festival in Roermond. Op deze festivals heb ik meerdere fotoreportages gemaakt en specifieke onderdelen van het terrein gefotografeerd. Square was op zoek een fotograaf die net even iets anders laat zien. Dus geen standaard festivalfotografie maar een groot aantal foto’s die juist de details en de onderdelen die zij bedacht en gemaakt hebben goed naar voren laten komen. Hier zijn zeer spannende kleurrijke foto’s uit voortgekomen die Square gebruikt heeft voor promotie, reclame-uitingen en als referentie materiaal in het eigen archief. Een aantal foto’s uit de reportage zijn gepubliceerd in AV entertainment (http://www.av-entertainment.

Over FotoDennis .com

FotoDennis .com profielfotoAl vanaf jonge leeftijd ben ik op een creatieve manier bezig om dingen te maken. Hierin ben ik altijd gedreven door fantasie en passie. Een mooi beeld, een diepe kleur, een interessante vorm of een gevoel. Ik neem alle details in me op. Na mijn middelbare school ben ik gaan fotograferen en heb ik les gekregen aan de kunstacademie in Tilburg. Hier merkte ik dat ik zelf wilde ontdekken en experimenteren buiten de muren van de school. De vaardigheden van een fotograaf, het ontwikkelen van foto’s, het monteren van film en het maken van computeranimaties heb ik mezelf aangeleerd. Na een aantal jaren lateraal gedrift te hebben, reizend door de Verenigde Staten en met uitstapjes naar het bedrijfsleven, ben ik bestuurskunde gaan studeren.

Maar creativiteit is bij mij niet in bedwang te houden. Ik ben al die tijd blijven experimenteren, lezen en heb vooral veel foto’s gemaakt. Steeds meer van die foto’s maakte ik in opdracht waardoor ik in 2013 de tijd rijp vond om fotodennis.com te starten. Voor veel bedrijven heb ik inmiddels events en presentaties op de foto gezet. Bij bruiloften heb ik de bijzondere momenten vastgelegd en ik heb al heel wat mensen geholpen aan een sterke profielfoto of een waardevol familieportret. Portretfotografie kan ik inmiddels ook in mijn eigen studio doen. Een fijne plek waar ik met verschillende achtergronden en belichting studiofoto’s en portretten schiet.

2014 is het jaar waar ik niet alleen als professioneel fotograaf ben gaan werken, maar ook in

Alle werken