Pablo Picasso's Kat

- Werkcode: 665 793

McRoa over Pablo Picasso's Kat

De Spaanse kunstenaar Pablo Picasso (1881-1973) wordt, samen met Georges Braques, gezien als de uitvinder van het kubisme. Een kunststroming die alle zijden van een onderwerp tegelijk wil weergeven. Picasso was zijn hele leven gek op katten. Het verhaal gaat dat zijn kat Minou, tijdens een moeilijke periode in Parijs, hem zelfs een worst kwam brengen. Dit digitale schilderij is een ode aan Minou, waarvoor één van McRoa's katten gewillig model heeft gestaan.
McRoa profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door McRoa

McRoa – Marco Brugts, 1963 – fotografeert sinds 1985. Hij studeerde fotografie en grafische vormgeving aan de Rotterdamse Academie van Beeldende Kunsten, tegenwoordig de Willem de Kooning Academie.

Een aantal jaar geleden heeft hij zich toegelegd op het onderzoeken en abstraheren van de realiteit in zijn foto's. Met behulp van diverse technieken creëert hij digitale schilderijen. Soms abstract, maar vaak ook figuratief en vrijwel altijd met een voorkeur voor heldere, uitgesproken kleuren en vormen.

Alle werken van McRoa


Waarom je kiest voor Pablo Picasso's Kat op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Pablo Picasso's Kat

Koop dit digital art werk Pablo Picasso's Kat van McRoa als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 665 793
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
121,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden