Packard radiator ornament

- Werkcode: 347 929

autofotografie nederland over Packard radiator ornament

Radiator ornament op een Amerikaanse Packard van voor de Tweede Wereldoorlog, gefotografeerd tijdens Classic Days 2017 op Schloss Dyck in Duitsland.
Voor wat betreft de kleurstelling van deze foto heb ik gekozen voor een stijl die past bij de tijd waarin de auto gemaakt werd.
Deze auto is gebouwd door de Packard Motor Company. Het merk is ooit opgericht door twee broers uit de Packard familie. Zij waren gericht op betrouwbaarheid van automobielen. Door de ontwikkelen aan het begin van de 20-ste eeuw werden zij ook 1 van de eerste racewagenbouwers.
autofotografie nederland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door autofotografie nederland

Eigenlijk is de volledige naam 'okkofoto's autofotografie-nederland'. Vanaf hele jonge leeftijd is automotive en fotografie mij met de paplepel ingegoten. Omdat ik geen groot genoeg hart heb om te race, en mijn portemonnee niet groot genoeg is, heb ik mijn passie voor auto's en motoren ten dienste gesteld aan het fotograferen ervan.

Alle werken van autofotografie nederland


Waarom je kiest voor Packard radiator ornament op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Packard radiator ornament

Koop de foto Packard radiator ornament van autofotografie nederland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 347 929
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden