Een Werk aan de Muur shop

Pakketdienst

- Werkcode: 746401

Erik Reijnders over Pakketdienst

In Nederland was van Gent en Loos een begrip. elk pakket of poststuk dat te groot of te zwaar was voor de PTT (nu post.nl) kon je door deze jongens laten vervoeren. op vele NS stations hadden ze een loket alwaar je heen kon. Ook in speelgoed werd deze pakket bezorger in de voor dit bedrijf kenmerkende bestelbusjes veelvuldig gezien in kinderhanden. Een werk om bij weg te dromen het voertuig is wat dromerig neergezet zodat je de eigen fantasie de vrije loop kunt laten.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Pakketdienst als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Pakketdienst

Koop dit digital art werk Pakketdienst van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 746401
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
59 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.