Palenrij op het strand van Westkapelle

van Fotografie Jeronimo

Palenrij op het strand van Westkapelle van Fotografie Jeronimo

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 294032
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Palenrij op het strand van Westkapelle (Zeeland). Deze foto is direct na zonsopkomst gemaakt zodat er nog lange schaduwen op de foto staan. Daarnaast is de foto m.b.v. een fisheye-lens gemaakt zodat een wijd perspectief ontstaat en tenslotte heb ik de foto, voor de verandering, niet richting het water (wat nagenoeg iedere fotograaf doet), maar juist richting de duinen gemaakt.

Kortom, genoeg redenen om deze bijzondere plaat een mooi plaatsje aan de muur te geven !

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Jeronimo

Fotografie Jeronimo profielfotoAl van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in, en bezig geweest met, fotografie. De keuze om later dan ook als zelfstandig professioneel fotograaf aan het werk te gaan was dan ook snel gemaakt. Inmiddels heb ik mij ontwikkeld tot een allround fotograaf, onder de naam Fotografie Jeronimo, met bruidsfotografie, portretfotografie, natuurfotografie en dierenfotografie als specialisatie.Daarnaast ben ik als freelance-fotograaf werkzaam voor tal van (regionale en nationale) media. Niet alleen maak ik hierbij nieuwsreportages voor diverse kranten en internetmedia maar tevens bedrijfsreportages t.b.v. vakbladen.

Alle werken