Een Werk aan de Muur shop

Panhard

- Werkcode: 897 125

Erik Reijnders over Panhard

Deze fraaie Panhard is hier vastgelegd in de stijl van de natte plaat fotografie. hierdaao klopt de foto met het tijdbeeld waarin deze auto's over de Europese wegen reden. het metk Panhard is ergens in de jaren 50 op gegaan in Ciroën . de getoonde wagen heeft een koetswerk wat uit aluminium is opgebouwd. Heel fots afgedrukt op doek zal deze foto het best tot haar recht komen. de struktuur van het linnen en de korrel in de foto vullen elkaar goed aan.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Panhard als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Panhard

Koop dit digital art werk Panhard van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 897 125
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.