Panorama Breda Gedempte Haven

van JPWFoto

Panorama Breda Gedempte Haven van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 481358

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
88 79 gratis verzending!

Omschrijving

Wat een weids uitzicht! Een brede blik op de Haven van Breda. Van het huidige restaurant Brasserie 't Zusje in het karakteristieke witte torentje, tot en met het nieuwe restaurant De Botanist aan de Tolbrug. En dat alles in een zonnige setting met een pittige wolkenlucht. Op de foto net zo adembenemend als in het echt, al kostte het vele uren om tot deze perfecte setting te komen. Precies dit zijn de foto's die goed tot hun recht komen als fotobehang of akoestisch doek. Een "must have" voor de echte Bredanaar!

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken