Panorama Breda Spanjaardsgat bij avondlicht

van JPWFoto

Panorama Breda Spanjaardsgat bij avondlicht van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 628321
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 gratis verzending!

Omschrijving

Deze mooie zomeravond is het nog laat warm in Breda. Spanjaardsgat en omgeving is nog vol leven. Het blauwe uurtje is inmiddels in volle gang en de stadsverlichting geeft alle sfeer aan dit tafereel.
Een klassieke doorkijk op het meest kenmerkende stukje Breda.
Dit Panorama is opgebouwd uit een grote hoeveelheid losse foto's, die met veel zorg zijn samengesmeed tot één naadloos geheel. Een prachtig kleurrijk en levendig beeld, tot in de kleinste details.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken