Panorama Galderse Heide Breda

- Werkcode: 1 047 660

JPWFoto over Panorama Galderse Heide Breda

Te midden van de Paarse Heide.
Helemaal in stijl van het Bredase Stadslied waan je je met deze foto aan de wand te midden van die heide. Een weidse blik door de panoramische weergave.
Een foto die ik in de vroege ochtend maakte, waardoor de zon nog mooi laag aan de horizon staat en de stralen door de boom in de verte prikt.

De Galderse Heide aan de zuidkant van het Mastbos is een klein heidegebied, dat nog niet door veel mensen wordt bezocht. In een vroege ochtend kun je hier zomaar wat uurtjes in je uppie ronddwalen en genieten.

Deze foto is geen uitsnede van één enkele foto, maar is opgebouwd uit meerdere overlappende foto's. Daardoor kon ik er in nabewerking een panorama van hoge kwaliteit mee maken, die zelfs als wandvullend behang tot in de kleinste details indruk kan maken.
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Panorama Galderse Heide Breda op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Panorama Galderse Heide Breda

Koop de foto Panorama Galderse Heide Breda van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 047 660
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden