• Panorama Kasteelplein Breda van Jean-Paul Wagemakers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 310290

Panorama Kasteelplein Breda

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Panorama Kasteelplein Breda van Jean-Paul Wagemakers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een brede blik op het Kasteelplein in Breda. Van rechts naar links zie je iconische gebouwen zoals het kasteel van Breda (het KMA), het Koningin Wilhelmina Paviljoen het oude Gouverneurshuis en de Grote Kerk, gevangen in één beeld. Een foto die ik maakte in de vroege ochtend, tijdens de laatste dagen van de zomer (2017). Het kunstlicht geeft nog een mooi effect op de gebouwen op dit plein. Kasteelplein op zijn mooist! Een foto met zeer veel details, die op groot formaat een mooie plek aan de wand verdient!
Een prachtige en herkenbare blik op Breda. Bekroond tot de Beste Binnenstad van Nederland 2017.

Over Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken