Een Werk aan de Muur shop

Panorama Koepelgevangenis Breda

- Werkcode: 950 423

JPWFoto over Panorama Koepelgevangenis Breda

Iedereen in Breda kent wel de aanblik van "De Koepel". De gevangenis van Breda, die sinds enkele jaren een andere functie heeft gekregen. Van buiten is het gebouw zeker indrukwekkend, maar wanneer je binnenstapt in de koepel, wordt de ware grote en het besef van de functie pas écht overweldigend. Over vier ringen zijn de kleine cellen verspreid, onder het ronde dak in deze galmende ruimte. Een deel van de vloer kreeg een moderne glazen "look", terwijl een ander deel met sportveldjes zijn oorspronkelijke aanblik hield. Hoe het moet zijn geweest om hier gedwee een straf uit te zitten, is bijna niet voor te stellen. Maar dat het, zeker voor die tijd, een architectonisch hoogstandje was, is wel heel duidelijk. In ieder geval ook mooi lijnenspel voor aan de muur!
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Panorama Koepelgevangenis Breda op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Panorama Koepelgevangenis Breda

Koop de foto Panorama Koepelgevangenis Breda van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 950 423
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.