Panorama Kop van Zuid Rotterdam van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 175970

8% korting
Nog 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152 140 gratis verzending!

Omschrijving

Een zonsondergang met een spectaculaire wolkenlucht geeft extra glans aan het altijd al bijzondere uitzicht vanaf de Willemskade op de Nieuwe Maas en de Kop van Zuid met de Wilhelminapier.

We zien hier van links naar rechts: het Noordereiland, de Erasmusbrug, de Maastoren, het Gerechtsgebouw, de KPN-toren, de Rotterdam, de Cruise Terminal, Las Palmas, New Orleans, Montevideo, het World Port Center, Hotel New York en de Fenixloods.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken