Panorama Nieuwpoort

van Sander Poppe

Panorama Nieuwpoort van Sander Poppe

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 795619
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Op een prachtige voorjaarsavond stond ik bij één van de kleinste vestingsteden van Nederland, namelijk Nieuwpoort in Zuid-Holland.

Even was ik bang op dat we een heldere zonsondergang zouden krijgen. Maar net toen de zon op de horizonlijn zakte kruipte er een aantal wolken boven de stad met zijn prachtige gracht er omheen.

Door de kalen bomen zie je precies de kerktoren en in de verte het torentje van het stadhuis. Op de hoek van de vestingsdijk staat een kanon om het gevaar op afstand te houden.

Kortom, een prachtige avond in de Gemeente Molenwaard ;-)

Dit werk wordt aangeboden door Sander Poppe

Sander Poppe profielfotoMijn passie is om de schoonheid van het landschap vast te leggen op de gevoelige plaat. Water staat veel centraal in mijn landschapsfoto's. Als geboren Zeeuw kom ik dan ook graag bij de kust. De Zeeuwse kustlijn is misschien wel de mooiste kust van de hele Nederlandse kust. Al kunnen smaken verschillen ;-)

Maar we houden ook van reizen. Zo komen we graag in Groot-Brittannië. Waarom? De kusten van Schotland, Engeland en Wales zijn in één woord: Magnifiek!

Meer informatie over mij? Bezoek dan mijn website: https://www.sanderpoppe.com

Alle werken