Panorama Oude Haven Rotterdam

van Frans Blok

Panorama Oude Haven Rotterdam van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 804653
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
222 gratis verzending!

Omschrijving

Een serie foto's gemaakt op het dak van het Witte Huis in Rotterdam aan elkaar geplakt en bewerkt met filters, texturen en andere effecten tot een impressionistisch digitaal schilderij, met dikke klodders virtuele verf.

We zien in het midden de Oude Haven en het Haringvliet, twee oude havenbekkens met historische binnenvaartschepen en met twee projecten van architect Piet Blom: de Kubuswoningen en de Apenrots.
Linksonder het Gelderseplein met recente nieuwbouw, rechts de Nieuwe Maas en de Willemsbrug. Verder zijn nog een aantal andere iconen van Rotterdam te zien: de Markthal, de Bieb en natuurlijk de Rotterdamse groen-wit-groene vlag

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken