Panorama Reykjavik

van Frans Blok

Panorama Reykjavik van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 260621
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Geen stad ter wereld heeft zulke kleurige daken als de IJslandse hoofdstad Reykjavik. In dit winterse panorama, gemaakt vanaf het uitzichtspunt Perlan, vormt die kleurigheid een mooi contrast met de witte besneeuwde bergen aan de overkant van de baai.

Verder zien we op deze foto nog twee opvallende gebouwen: iets links van het midden de torentjes van de Háteigskirkja en iets rechts daarvan, ook met torentje, de Sjomannaskolinn oftewel de zeemansschool.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken