Panorama St Abbs Head in Schotland

van Arja Schrijver Fotografie

Panorama St Abbs Head in Schotland van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 771081
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Panoramafoto van de kustlijn bij St Abbs Head, een indrukwekkend natuurreservaat in het zuidoosten van Schotland. Je kan hier prachtig wandelen langs de kust over hoge kliffen en langs ruige rotsen, met een mooi uitzicht op de Noordzee. Je zult hier veel zeevogels aantreffen die graag nestelen in de spleten en kliffen van de rotsen.
Op de foto zie je het vissersdorpje St Abbs met de haven. Voor het dorpje ligt een stuk strand dat uit grote kiezels bestaat.
Leuk detail op de foto: helemaal rechts zit een meneer op een bankje die een tekening of schilderij van het prachtige uitzicht aan het maken is.

St Abbs is tegenwoordig niet alleen bekend om de prachtige natuur, het was in 2017 ook de locatie voor filmopnames van de film Avengers: Endgame. Na de opnames zijn op verschillende plekken in het dorp borden geplaatst die verklaren dat St Abbs een stedenband heeft met 'New Asgard', zoals het dorp genoemd werd in de film. Fans van de film gaan graag op de foto met dit bord.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken