Panorama St Abbs Head in Schotland

- Werkcode: 771 081

Arja Schrijver Fotografie over Panorama St Abbs Head in Schotland

Panoramafoto van de kustlijn bij St Abbs Head, een indrukwekkend natuurreservaat in het zuidoosten van Schotland. Je kan hier prachtig wandelen langs de kust over hoge kliffen en langs ruige rotsen, met een mooi uitzicht op de Noordzee. Je zult hier veel zeevogels aantreffen die graag nestelen in de spleten en kliffen van de rotsen.
Op de foto zie je het vissersdorpje St Abbs met de haven. Voor het dorpje ligt een stuk strand dat uit grote kiezels bestaat.
Leuk detail op de foto: helemaal rechts zit een meneer op een bankje die een tekening of schilderij van het prachtige uitzicht aan het maken is.

St Abbs is tegenwoordig niet alleen bekend om de prachtige natuur, het was in 2017 ook de locatie voor filmopnames van de film Avengers: Endgame. Na de opnames zijn op verschillende plekken in het dorp borden geplaatst die verklaren dat St Abbs een stedenband heeft met 'New Asgard', zoals het dorp genoemd werd in de film. Fans van de film gaan graag op de foto met dit bord.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Panorama St Abbs Head in Schotland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Panorama St Abbs Head in Schotland

Koop de foto Panorama St Abbs Head in Schotland van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 771 081
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden