Panorama Vierwaldstättersee vanaf de Fronalpstock

van Peter Moerman

Panorama Vierwaldstättersee vanaf de Fronalpstock van Peter Moerman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 62088
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 gratis verzending!

Omschrijving

Een panorama samengesteld uit ca. 8 beelden van het vierwoudstedenmeer in Zwitserland, gezien van de oostkant richting het westen richting Luzern. De kleur van het water is zeer bijzonder en wordt gedeeltelijk veroorzaakt door de weerspiegeling van de blauwe lucht, maar ook doordat het meer tot ruim 200 meter diep is. Het meer heeft meerdere uitlopers. Links ligt Altdorf en rechts van het midden helemaal achterin ligt Luzern.

Dit werk wordt aangeboden door Peter Moerman

Peter Moerman profielfotoPeter Moerman is een professionele amateurfotograaf die naast zijn reguliere werk als installatieadviseur de fotografie zowel als hobby als beroep uitoefent. De invloeden die hij opdoet als technisch adviseur in de bouwwereld komen terug in zijn voorliefde voor architectuurfotografie. Naast deze tak van de fotografie is hij een alleseter die ook graag mensen en de natuur op de foto zet. In zijn eigen fotostudio te Zoetermeer is hij vaak te vinden voor het fotograferen van gezinnen, modellen en kinderen. Inspiratie doet hij op door het werk van andere fotografen te bekijken en het volgen van cursussen en workshops.

Alle werken